Resor till Las Vegas

Vi har nu skrivit ihop en bokningsguide om resor till Las Vegas. Vi tipsar om bästa sätten att boka flyg, hotell, hyrbil, shower och dagsutflykter. Följer ni våra tips kommer ni att få bästa möjliga resa till bäst pris.

En av anledningarna till att vi skrev ihop denna guide var att vi såg vissa av de större resebyråernas paketresor till Las Vegas. Rätt mycket av den information de ger ut är inte sann, vilka hotell som är populära, hur mycket man sparar med mera. Bokar man sin Las Vegas resa via till exempel Ving, då riskerar man att få ett dåligt boende till ett pris som inte alls är billigare än att boka flyg och hotell själv.

Nu får vi hoppas att google skickar upp vår artikel på sökningarna Las Vegas resor och resor till Las Vegas till en topplacering.
Artikeln hittar ni här -> Las Vegas resor

Resor till Las Vegas

Paris Las Vegas, bild från vår Las Vegas-resa i våras.

Tidningar som skrivit artiklar om Las Vegas:

GP juli -11 Svenska magiker till Las Vegas
SVD jan -11Las Vegas neonkyrkogård blir museum, jan -09 Las Vegas jackpott för arkitekturen, nov -08 Hotell som gäller, sep -10 “Dödsstråle” drabbar hotellgäster i Las Vegas, dec -09 Här är Las Vegas nya jättehotell, maj -08 Växtvärk i Las Vegas, resebyrå Ving
DN sep -99 Europa står för showen i Las Vegas, okt -07 Spelet om buffeerna , maj -05 Sex, Sprit och spel i Las Vegas, maj -07 Ett hotell färgat av Picasso (wynn), maj -11 Eminem och Bieber vann i Las Vegas, jan -05 Las Vegas mässar om smarta prylar
NSk apr -11 Diggiloo värmde upp i Vegas

Länk till vår huvudsida, Las Vegas resor och resor till Las Vegas

3 Comments on Resor till Las Vegas

  1. Tack för tipset, ska jag kika in!

  2. Jag åker för första gången till USA och Vegas en vecka i slutet på oktober. Åker ensam och ska bo på Tropicana. Har redan resfeber. Har fixat gratis inträde på klubbar genom freevegasclubpasses.com. Hoppas man kan ha kul som medelålders singeltjej trots att man reser själv….

  3. Det blir säkert kul!

Comments are closed.