Utsikt över södra Grand Canyon

Buss till Grand Canyon

Buss är det billigaste alternativet för att ta sig till Grand Canyon från Las Vegas. Det är oftast ett billigare alternativ än att själv hyra bil och köra dit. Bussturerna avgår tidigt på morgonen och kommer tillbaka till Las Vegas på kvällen. Det finns flera tillval att välja mellan, bland annat Grand Canyon Skywalk och att ta en helikopter ner i botten för en båttur. Dessa tillval säljes billigare vid bokning än på plats. Nedan kan du läsa mer om en busstur som går till västra Grand Canyon (12 h) och en busstur som går södra Grand Canyon (15 h).

Populära bussturer till Grand Canyon

Buss till Grand Canyon från Las Vegas

Dagsresa till Grand Canyon och Hooverdammen från Las Vegas

Pris från: [viator product=”3951WESTDLX” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg: fyra och en halv stjärna
Varaktighet
: ca 12 timmar
Bränsletillägg: $0
Info: Följ med på en dagstur från Las Vegas via Hooverdammen till Grand Canyon. Denna tur kommer att ge dig fyra timmar att spendera vid västra Grand Canyon. Som tillval finns möjlighet att åka helikopter, båt och vandra på Grand Canyon Skywalk. För bäst priser rekommenderar vi att lägga till dessa tillval vid bokning. I priset ingår en bränsleavgift på $10. För mer info, pris och bokning.

Buss till Grand Canyon från Las Vegas

Bussresa till södra Grand Canyon på en dag

Pris från: [viator product=”3951SRB” curr=”SEK”] kr
Avgår från: Las Vegas
Resenärers betyg: fyra stjärnor
Varaktighet
: ca 15 timmar
Bränsletillägg: $0
Info: Ta en busstur till vackra södra Grand Canyon och kom tillbaka samma dag. Det finns många tillval att göra för den som inte nöjer sig med bara utsikten. Det går att se IMAX, ta en helikoptertur på 25 minuter eller åka JEEP en sväng. I priset ingår en bränsleavgift på $10. För mer info, pris och bokning.