Las Vegas Bufféer

En attraktion

Missa inte Las Vegas bufféer på din resa, Las Vegas är kända för sina stora bufféer. Här tänkte vi presentera vad man ska tänka på när man äter på en buffé och vilka bufféer vi rekommenderar.

Priser och öppettider

På de flesta hotell finns det buffé till frukost, lunch och middag på kvällen. Frukost är billigast, sedan går priset upp när lunchen öppnar och ytterligare när det går över till middag. Ett tips är att försöka gå in på strax innan lunch eller middag. Det går alltså att till exempel kombinera frukost och lunch till ett pris.

Ungefärliga öppettider för bufféerna (Varierar lite mellan olika hotell):

Frukost. Öppettider: 07-11.
Lunch. Öppettider: 11-15:30.
Middag. Öppettider: 15:30-22.

Aria buffé

En av våra favoriter är Arias buffé, där de har delat in maten i olika stationer såsom Italiensk, asiatisk, fisk, pizza med mera. En fördel med denna buffé är att Aria hotell inte är lika känt som vissa närliggande hotell vilket gör att där sällan är lång kö. Aria buffé hemsida.

Cosmopolitans buffé

En av de bästa bufféerna är enligt oss Cosmopolitans buffé. Den är mer exklusiv och skiljer sig mer från andra bufféer,  priset är något högre.  Inredningen är fin och maten är väldigt god. På fredagskvällar och lördagskvällar kostar det några dollar extra och då ingår obegränsat med vin. Kom i tid då kön kan bli lång. Cosmopolitans buffé hemsida.

Bra bufféer

Andra mycket goda bufféer som vi gillar är de på Bellagio, Wynn, Planet Hollywood, Paris-Paris och Rio.

Upphämtning med limousine vid hotellet i Las Vegas.

Strax innan avgång framför helikoptern till Grand Canyon på Las Vegas flygplats.

Helikopter avgår till Grand Canyon från Las Vegas flygplats

Las Vegas privata flygplats från luften.

Annat att tänka på

  • Dricks. Glöm inte att ge dricks. 15%-20% är rimligt. Om ni är ett sällskap på sex till åtta personer eller fler läggs normalt 18% i dricks på notan automatiskt. Då behöver ni inte ge mer dricks.
  • Köer. Ibland blir köerna till bufféerna väldigt långa. Många tenderar att äta sent i Las Vegas, försök kom före dem så behöver ni inte köa så mycket. Buffeköerna är störst på helgerna. Det går inte att boka bord.
  • 24-timmarsbuffé. Vissa hotell erbjuder möjligheten att äta så mycket du vill under 24 timmar. Till exmpel kan du äta på Harrah’s sju olika hotell under ett dygn för cirka $50. Dessa bufféer har ofta lite längre köer. Detta 24-timmars erbjudantet gäller på: Le Village buffé på Paris, Planet Hollywoods Spice Market buffé, Flamingos Paradise Garden buffé, bufféen på Harrah’s, Lago buffé på Caesars Palace och the Emperors buffé på Imperial Palace
  • Billigare buffé. Om du ordnar ett spelarkort på det casino du spelar på får du poäng medan du spelar. Dessa poäng går att omvandla till rabatter. Fråga även conciergen på ditt hotell om de har buffé-kuponger.