Las Vegas Hotell Las Vegas Shower Las Vegas Casino Las Vegas Strip Las Vegas Äventyr Las Vegas mat och uteliv Las Vegas tips Las Vegas övrigt Las Vegas forum

Hem | Bokningsguide

Resor till Las Vegas

Las Vegas resor

Här hittar du våra tips på hur du bokar en Las Vegas-resa på bästa och billigast sätt! Vår erfarenhet efter alla våra Las Vegas resor och andra resor världen över gör att tipsen håller mycket hög kvalité! Har ni några övriga frågor så ställ gärna en fråga i vårt forum!

Las Vegas resor till the strip

Boka resa till Las Vegas

Det finns ett par olika alternativ att boka din resa på, nedan kan du läsa om vilka alternativ som finns och passar dina önskemål. De saker som man bör ha bokat innan avresa är flyg, hotell och hyrbil (om man ska ha det). Det är även bra att boka dagsturer och shower innan, speciellt de mest populära som kan ta slut.

new-york-las-vegas-strip-resa.jpg

Flygresor tur och retur Las Vegas

Det billigaste flygalternativet är helt enkelt att boka en tur och returbiljett till Las Vegas. Sökmotorn som ni hittar här söker igenom mer eller mindre alla möjliga alternativ på flyg. På flygsökets vänstra sida kan ni göra de inställningar som passar er. Ett tips är att ändra restiden för att inte behöva gå igenom de flygresor som tar mest tid. Vi rekommenderar att välja en flygresa med bara en mellanlandning. Är ni sent ute med bokning av flygresa och vill åka på populära dagar kan det behövas en extra mellanlandning för att få ett bra pris. Det går även bra att boka via flygbolagets egen hemsida efter att man hittat det bästa alternativet. För den som vill ha ombokningsbara biljetter är ofta bolagets egna webbsida bästa valet.

Flygresor med olika destination och avfärd

Att boka flyg där man reser hem från en annan stad än den man åkte till från början är inte lika lätt. Men det är inte speciellt svårt heller. Det vi rekommenderar är att använda STA Travels sökmotor [statravel.se] för att hitta flyg där ni till exempel flyger till Las Vegas men hem från Los Angeles. Det är en av få sökmotorer som klara dessa sökningar bra. För vanliga tur och retur sökningar rekommenderas den inte.

Las Vegas resor flyg

Flygresor med många stopp

Vill ni göra många stopp på er resa så finns det två bra alternativ. Ni ringer STA Travel på 0771-47 48 50 och berättar för dem när och vilka städer ni vill flyga till. Ett exempel på en sådan resa skulle kunna vara Stockholm – New York – Miami - Las Vegas – San Francisco – Stockholm.

Ett annat alternativ som kan bli billigare är att själv boka tur och retur till New York eller en annan stad och sedan boka enkelresor inrikes. Man måste alltid boka tur och retur över atlanten för att få bra priser, inrikes i USA fungerar enkelresor mycket bra. KLMs multi-city sök [klm.com] är mycket bra på att hitta reser inom deras allians (Skyteam) med flera stopp.

Hotellbokningar

Det bästa är att boka hotell ganska tidigt. Prisgaranti gäller på alla hotellbokningar fram till hotellets tidsgräns för avbokning. Det kan alltså aldrig skada att boka tidigt, skulle det komma upp något bättre erbjudande får man pengar tillbaka.

Att boka hotell på plats vid ankomst är sällan ett problem då hotellen nästan alltid har platser över men risken att få betala ett överpris är stor! Hotellen har nästan alltid högre priser om ni bara dyker upp och vill ha ett rum för natten. För bästa pris, boka innan. Vi rekommenderar att boka hotell via [SE]. Där ingår prisgaranti och gratis avbokning.

Paketresor

Paketresor är överlag ett populärt sätt att resa på. Tyvärr finns det inga charterplan till Las Vegas och därmed inga bra paketresor. Som det ser ut nu måste man alltid flyga reguljärt och då påverkas inte priserna om du bokar hotell på samma gång. De paket som till exempel Ving, Travelpartner, mrjet erbjuder är alltid reguljärflyg med hotell. För att få fram ett billigt pris har de ofta valt billiga och dåliga hotell. Enligt Ving är deras små tre-stjärniga hotell utan pool och långt ifrån strippen det mest populära hotellet i Las Vegas, vilket naturligtvis inte är sant. Därför bör ni se upp vad det är de olika resebolagen erbjuder! Priserna de får fram är helt enkelt en vanlig flygbokning och hotellbokning. Ibland även till högre priser även fast de skriver ”Spara 1000kr”.

Hyrbil

Sök hyrbil här och välj en bil som passar. Det är inte alltid bäst att ta den billigaste hyrbilen eftersom det ingår försäkring hos vissa. Jämför några olika alternativ och välj det du tycker verkar bäst. Väljer du ett utan försäkring så kommer du att få möjlighet att lägga till detta på plats.

Shower och dagsutflykter

Missa inte att boka någon show och utflykt. Att flyga helikopter till Grand Canyon är ett populärt val. För att få bästa pris och inte riskera att touren blir full bör ni förhandsboka. Följ länken här för garanterat bästa pris. En annan fördel med att ha det bokat är att slippa spendera tid på sin resa för att leta efter prisvärda biljetter. Förhandsboka därför några saker och få mer tid och pengar över till annat! Boka här.

Många sidor säger att de erbjuder bra och billiga resor till Las Vegas. Sådana påstående bör kontrolleras, de är inte alltid så ärliga! Missa inte att läsa vår reseguide innan resan. Trevlig resa!


Copyright © 2011-2014 Vegas.nu.

Sidan uppdaterades senast 2014-04-08.

 
Boka hotell i Las Vegas.

Vi har hus i Las Vegas för uthyrning!
¤ 4 sovrum/3 badrum
¤ Privat pool
¤ Biljardbord
¤ Gated community
 
Billigast flyg till Las Vegas.

Bokningsguide

Las Vegas resor
Grand Canyon helikopter

Hotell

[svenska]

Förhandsboka

Biljetter, tourer m.m.

Hyrbil

Hyrbil
 
Billigast flyg till Las Vegas
 
Flyg till Las Vegas från:
 
Las Vegas blogg

Till bloggen

Senaste inläggen

Intressant dokumentär

Södra Grand Canyon – Hiking

Viktlös!

Zero G på lördag

I Vegas igen!