Gallerior

Fashion Show Mall

Fashion Show Mall är det största shoppingcentret i Las Vegas och den är en av de största galleriorna USA. Här finns över 250 affärer på 175 000 m². Gallerian ligger tvärs över gatan från Wynn. Bland affärerna hittas bland annat Abercrombie and Fitch, Apple, Victoria Secret, Forever 21, klockaffärer och mycket mer. Varje fredag och varje helgdag har gallerian en modevisning som är gratis för besökarna. På högsta våningen finns en foodcourt med många olika snabbmatskedjor.

The Fashion Shows hemsida

The Forum shops at Caesers

The Forum Shops är en lyxigt inredd galleria med cirka 160 butiker och 13 restauranger på
60 000 m². Gallerian inriktar sig på lyxprodukter, här erbjuds de mest exklusiva märkena och några av de mest kända designerna. Några exempel är Bvlgari, Burberry, Christian Dior, Fendi, Gucci och Louis Vuitton. Priserna är såklart därefter, men det kan vara trevligt att gå omkring och titta. Forum Shops har varit en av USAs framgångsrikaste gallerior och den är en av de mest inkomstbringande i USA. Gallerian ligger centralt på strippen i anslutning till Caesars Palace.

Forum Shops hemsida

Miracle Mile

Miracle Mile är en del av Planet Hollywood och ligger i anslutning till deras casino. Namnet kommer från den över en mile (1610 m) långa runda runt. Här finns över 140 affärer och 15 restauranger att välja bland. En av restaurangerna, Todai sushi & seafood buffet, erbjuder en fin seafood-buffé som vi starkt rekommenderar. Bland affärerna finns H&M, Guess och Urban Outfitters. Miracle Mile och Planet Hollywood är centralt belägen strax söder om de centrala delarna av strippen. Gallerian har en bra hemsida med mycket information.

Miracle Mile Shops hemsida

Övriga gallerior

Utöver de tre nämda gallerior finns det flera andra bra ställen att shoppa på. Här följer länkar till de större hotellens gallerior.

Miracle Mile på Planet Hollywood i Las Vegas
Fashion Show mall i Las Vegas