Flygresor till Las Vegas och USA

Det är över 800 mil att resa från Sverige till Las Vegas så det tar en stund att ta sig dit. De snabbaste flygresorna från Sverige till Las Vegas ligger på drygt 15 h. Tyvärr finns inga direktlinjer vilket innebär minst en mellanlandning. British Airways (London) och Virgin Atlantic (London och Manchester) har direktflyg från Storbritannien! Med dem slipper du hämta ut väskan som man måste göra vid mellanlandning i USA. En bra sida som vi rekommenderar att söka flygresor på är Skyscanner.

Olika städer och flera stopp

Vill du flyga till en stad i USA och hem från en annan rekommenderar vi att söka flyg med Flygresor.se

Det finns ofta möjlighet att göra ett stopp där mellanlandningen sker om det är intressant. Detta är ibland lite mer komplicerat att boka. Lättaste sättet är att ringa en resebyrå eller att försöka planera resorna inom USA genom att själv boka inrikesflyg i USA.

Vanliga städer att flyga via, till Las Vegas

London
London är den vanligaste staden att mellanlanda i om man flyger med British Airways eller Virgin atlantic (Virgin mellanlandar även i Manchester). Dessa rutter är de resor till Las Vegas från Sverige med kortast möjliga restid. Priserna kan ibland vara lite högre men samtidigt erbjuder British Airways lite högre komfort.
Frankfurt
Via Frankfurt går det att ta sig till Las Vegas med Lufthansa och Conder Air. Lufthansa är det vanligaste alternativet som är med i Star Alliance, samma som SAS.
Städer i USA
För den som väljer att flyga med SAS blir mellanlandningen oftast i San Francisco eller Chicago, ibland även Washington och New York. Det är få Amerikanska bolag som har dirketflyg till Skandinavien men utbudet med ett extra stop är stort och då kan mellanlandningarna bli nästan var som helst i USA.
Amsterdam
Amsterdam med sin stora flygplats Schiphol saknar direktflyg till Las Vegas. På Amsterdams flygplats håller KLM i huvudsakligen till som ibland erbjuder bra priser, dessa rutter innebär ett extra stopp mellan Amsterdam och Las Vegas. För den som vill flyga till en stad och hem från en annan i USA kan KLM vara ett bra alternativ. Deras multi-söktjänst fungerar mycket bra och det finns direktflyg från Amsterdam till många städer runt om i USA. Ett stopp och hyra bil i Amsterdam kan också vara ett trevligt alternativ, hyrbilen hämtas smidigast ut på flygplatsen.