Helikopter till Grand Canyon

Från Las Vegas

Om du vill uppleva Grand Canyon när du är i Las Vegas utan att ödsla en hel dag med att åka bil eller buss så bör du fundera på att ta en helikoptertur. Dessa turer är mycket omtyckta och är en upplevelse för livet. Det går att hitta från 3500 kr per person. Helikopterturerna tar er till Grand Canyons västra kant där de landar nere på botten och ni bjuds på en mindre lunch och i vissa turer ingår en även champagne. Flygningen går över Lake Mead och Hoover Dam.

Hem efter solnedgång

De flesta helikopterturer flyger över strippen på vägen tillbaka. Ett tips är att välja en tur vid solnedgången, så att man flyger tillbaka i mörker. Då får man se en vacker solnedgång över Grand Canyon och sedan se ett upplyst Las Vegas från luften när det är mörkt, vilket är en speciell syn! Man får dock räkna med att bolagen lägger till en extra avgift för denna tur men det är vår favorit och vi rekommenderar er att lägga till denna kostnad.

Picknick

I de flesta helikopterturer till Grand Canyon ingår en mindre picknick nere i Grand Canyon, ofta med champagne! Total tid för utflykten från dörr till dörr är cirka fyra timmar. Vanligtvis erbjuds upphämtning vid hotellet och i många turer ingår upphämtning från hotellet med limousine.

Annat att tänka på

Ofta går det att hitta extra billig helikoptertur på tidigt på morgonen. Själva flygningen enkel resa tar ungefär 45 minuter. Bolagen lägger till ofta till en bränsleavgift. Läs mer om det under rubriken “Ingår inte”. Se till att boka i god tid, populära tider tar ofta slut och det finns bättre erbjudanden för den som bokar i god tid.

Se alla helikopterturer till Grand Canyon här.

Läs mer om att boka helikopter till Grand Canyon på GrandCanyonTours.se.

De två populäraste helikopterturerna till Grand Canyon

Grand Canyon All American helikoptertur

Pris från: 3500 kr
Betyg från resenärer:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 4 timmar
Bränsletillägg: $0
Dagen börjar med en upphämtning i limousine vid ert hotell i Las Vegas. Du får sedan njuta av en 45 min resa enkel väg till Grand Canyon för en champagne-picknick i botten av Grand Canyon. På vägen flyger man över Las Vegas Strip. Detta är en komplett Grand Canyon och Las Vegas helikoptertur och en av de populäraste, den säljer ofta slut. För de som bokar tidigt finns det specialpriser för tidiga avgångar. I priset ingår en bränsleavgift på $49 dollar.

Lyxig helikoptertur till västra Grand Canyon i solnedgången

Pris från: 4400 kr
Betyg från resenärer:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 4 timmar
Bränsleavgift: $0
Detta är vår favorit! Upphämtning sker vid er hotell med en limousine cirka 2 timmar innan solnedgången inför en 45 min helikopterflygning till Grand Canyon. På Grand Canyons botten bjuds på champagnepicknick och du får se solen gå ner bakom Grand Canyons väggar. Under hemresan som även den är 45 min, får du njuta av en vacker solnedgång och sedan flyga över den upplysta strippen i Las Vegas. I priset ingår en bränsleavgift på $10.

Inför start helikoptertur till Grand Canyon

Fler bilder från en helikoptertur till Grand Canyon

 

Helikopter i västra grand Canyon i Arizona från VegasHelikopter inför landning vid Grand Canyon i ArizonaHelikoptertur via Hoover dam och Lake Mead i Las Vegas

En helikopter som landat nere i västra Grand Canyon ArizonaGrand Canyon USAAvfärd från Grand Canyon i Arizona

Reseguidens pilot Eimil Gunnarssson flyger här i Las VegasHelikoptertur på Las Vegas resan över StrippenHelikopter flygning över Las Vegas Strip

 

Grand Canyon helicopterGrand Canyon helikopterGrand Canyon helikopterGrand Canyon en hélicoptèreGrand Canyon Helikoptervlucht