Outlets

Las Vegas Premium Outlets – north

Norr om strippen ligger Las Vegas Premium Outlet, detta är Las Vegas bästa outlet enligt oss. Här finns märkeskläder till mycket bra priser. Vi åker hit varje gång för att handla kläder och skor. Det är ett stort område där man går omkring utomhus med totalt 175 affärer. Några exempel på affärerna är Lacoste, Levi’s, Calvin Klein, Armani Exchange, Polo Ralph Lauren, Dolca & Gabbana, Burberry, Nike och Adidas. Om ni har en hyrbil är det de bästa alternativet, annars är det smidigast att ta en taxi för att ta sig till Las Vegas Premium Outlet.

Adress: 875 South Grand Central Parkway, [maps.google.com].
Hemsida: Las Vegas Premium Outlet.

Las Vegas Premium Outlet – South

Söder om strippen på samma gata ligger Las Vegas Premium Outlet – South, också en bra outlet. Alla 130 affärer är inomhus. Många av affärerna är samma som på norra Premium Outlet men det finns en del andra också. Några exempel på affärer är Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Ann Taylor, Espirit, Kenneth Cole, Nike och Adidas. Det går att ta sig hit med bil, taxi eller buss. En bra outlet om ni redan är på södra delen av strippen.

Adress: 7400 Las Vegas Boulevard South, [maps.google.com].
Hemsida: Las Vegas Premium Outlet – South

Las Vegas Premium Outlet south Las Vegas
Las Vegas Premium Outlet north Las Vegas

Andra Outlets i USA

Premium Outlets är en kedja i USA som bygger stora komplex och lockar till sig många av de största och mest kända klädmärkena. Dessa stora outlets finns runt om i hela USA. För den som är på roadtrip i USA, här många möjligheter att besöka någon av dessa!

Outlets i New York
En av de största ligger i närheten av New York City och är mycket populär bland svenska resenärer. Den i Las Vegas är dock i nästan samma storlek, endast ett fåtal affärer mindre. Läs mer om outlets i New York.