Batting cage – prova baseball i Las Vegas

Billigt

Många utflykter i Las Vegas kostar en hel del pengar, till exempel Lake Mead, Las Vegas Gun Store och Grand Canyon. Då kan det vara skönt med en riktigt kul grej som är billig såsom en batting cage.

Så fungerar det

I en batting cage står man i en bur och en maskin “kastar” bollar mot en som man slår på med ett baseballträ. Olika burar har olika inställningar på kasten, såsom hastighet och skruv. På Las Vegas Sport Center, som ligger nära Las Vegas Strip, slår man ut bollen över en stor gräsplan så att man kan se hur långt man slår.

Börja försiktigt

Vi kan lova att det är svårare än det ser ut! Man träffar långt ifrån varje boll. De snabbaste kasten går i 80 mph vilket är ungefär 130 km/h. Den vill man inte bli träffad av! Börja absolut inte med den snabbaste.

Priser och karta

Det kostar endast $2 att hyra ett baseballträ och en pollett som ger 14 kast kostar $2. Se öppettider på länken längst ner. Las Vegas Sport Center ligger här [googlemaps.com], och eftersom det är så nära Las Vegas Strip är det billigt med en taxi hit. Om man vill passa på att shoppa lite ligger många affärer en bit bort om man korsar Las Vegas Boulevard. Området med affärer heter Town Square (mytownsquarelasvegas.com).

Las Vegas Sport Center (sportcenteroflasvegas.com)

 

Basball i Las VegasTestar baseball i Las VegasBating cage i Las Vegas