Mon Ami Gabi

Den här franska restaurangen finns hos Paris Las Vegas och är den vi rekommenderar mest. Restaurangen är väldigt populär och reservation rekommenderas att göras i god tid, speciellt på helger. Mon Ami Gabi serverar prisvärd och god fransk mat.

Uteservering

Mon Ami Gabi har Las Vegas bästa uteservering, mitt på Las Vegas Strip, precis över gatan från kända Bellagio fontänerna. Uteserveringen är som trevligast på kvällen och har öppen året runt. På högsommaren kyler air condition ner även terrassen och på vintern är där gasolvärmare. Uteserveringen går inte att reservera, vilket gör att köerna blir ofta väldigt långa på kvällarna. Antingen måste man ankomma tidigt eller vara beredd på att vänta en stund. De som har reservation för inne-serveringen får en viss förtur till uteterrassen så oavsett vart du vill sitta så rekommenderar vi att ha ett bokat bord.

Inomhusservering

Är uteserveringen full så är maten lika god där inne, fråga efter att få sitt nära fönsterna så att ni kan få utsikt över Bellagio och Las Vegas strip.
Boka bord i god tid. Vissa tider på helgerna är ibland fullbokade flera veckor innan.

Mon Ami Gabi hemsida.
+1-702-944-4224