Sökrutan laddar

Hyrbil i Las Vegas

Hyrbil i Las Vegas är bäst och billigaste att hyra direkt vid ankomsten till flygplatsen, McCarran International Airport (LAS). Det finns även flera hyrbilskontor längs med Las Vegas Strip. Las Vegas har många trevliga utflyktsmål att erbjuda för den som hyr en bil!

För utflykter

Om du flyger in till Las Vegas och endast ska bo på ett av hotellen ett par dagar så behöver du ingen bil. Då duger taxi utmärkt. Men om du vill göra någon utflykt på egen hand så är en hyrbil ett måste. Bra utflyktsmål kring Las Vegas är Death Valley, Valley of Fire, Lake Mead (under sommarhalvåret) och såklart Grand Canyon. Hyrbil är såklart också nödvändigt om ni är på rundresa i USA.

Tips om hyrbil i Las Vegas

  • Boka hyrbilen innan resa för att få ett bra pris och bäst villkor med försäkring.
  • Vi rekommenderar att besöka Hyrbil24.se för att boka en hyrbil eller i sökrutan nedan. Det ingår alltid försäkring med noll kronor i självrisk och de bästa priserna.
  • Undvik att göra uppgraderingar på plats i Vegas, det är dyrt. Tänkt istället igenom före resan vad ni vill ha. Detta gäller såklart oavsett vad den (säljglada) försäljaren säger när ni hämtar ut hyrbilen.
  • Las Vegas är helgernas stad. Om ni kommer sent en lördag eller tidigt en söndag finns det goda chanser till gratis uppgradering eftersom hyrbilarna i de lägsta kategorierna är slut. Däremot riskerar ni att få betala ett högre pris på hotellen i Las Vegas

Läs mer

Hyrbil på Las Vegas Flygplats

De flesta som kommer till Las Vegas landar på McCarran flygplats (LAS). Från flygplatsen går det sedan bussar till ett hyrbilskomplex där de flesta bilfirmorna är samlade. Denna buss avgår med jämna mellanrum och man behöver sällan vänta mer än fem minuter. Bussturen tar vanligtvis mellan sju och åtta minuter och ni kommer lite närmare Las Vegas Strip. Det finns flera fördelar med att hyra direkt vid ankomsten och detta alternativ är oftast det som i slutändan blir det billigaste valet! Ett par taxiresor mindre kan snabbt betala hyrbilskostnaden. Vanligtvis återlämnas bilden på samma plats (om man inte har valt envägshyra) och bussen tar er tillbaka till flygplatsen. Denna buss är alltid gratis.

Envägshyra

Det går bra att lämna hyrbilen i en annan stad, oftast för en mindre extraavgift. En fantastisk roadtrip är den mellan Vegas och San Franscisco via bergen runt Death Valley. Ibland går det till och med att slippa avgiften på det håller, då fler kör och lämnar bilen i Vegas.