Flyg till Grand Canyon

Det är mycket populärt att ta helikopter till Grand Canyon, men att ta en flygtur är något vi tycker också bör övervägas. Att flyga är ett snabbt sätt att ta sig till Grand Canyon från Las Vegas. En fördel är bland annat att man har lite mer tid på sig att utforska Grand Canyon och det går att välja mellan västra och södra Grand Canyon.

Välj mellan södra och västra Grand Canyon

Vi rekommenderar att ta en flygtur till södra Grand Canyon. Väl där rekommenderas att ta en helikoptertur ut över kanten, helt fantastiska vyer utlovas! Välj till helikopter vid bokning. Vid södra Grand Canyon finns också möjlighet att gå nerför kanten en bit och utsikten här är finare enligt många. Det finns dock två fördelar med västra Grand Canyon. Dels får helikoptrar landa nere i kanjonen och dels finns Grand Canyon Skywalk vid västra kanten. Därför finns det möjlighet att ta helikopter ner till botten och sedan åka båt längs Coloradofloden om man flyger till västra Grand Canyon. Dessa tillval väljs redan vid bokningen.

Populära flygturer över södra och västra Grand Canyon

Södra Grand Canyon med flyg

Lyxig flygplanstur till södra Grand Canyon

Pris från: [viator product=”5235EXPLORER” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg: Fem stjärnor
Tid: ca 7 timmar
Bränsletillägg: $15
Info: Ni blir hämtade och avlämnade på hotellet och en mindre lunch ingår. När ni väl landat i södra Grand Canyon finns tid för att vandra omkring ett tag och se de fantastiska vyerna. Uppgradering med helikopterflygning (25 minuter) rekommenderas! För mer info, pris och bokning.

Grand Canyon Skywalk

Flygtur till västra kanten med uppgraderingsmöjligheter

Pris från: [viator product=”5235TERRITORY” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg: Fem stjärnor
Tid: ca 6 timmar
Bränsletillägg: $15
Info: Flyg till västra Grand Canyon och lägg till helikopterflygning eller Grand Canyon Skywalk vid bokningen. Eller kanske både och! Fördelen mest västra Grand Canyon är just dessa två saker så om ni inte tänkte lägga till det så rekommenderar vi södra Grand Canyon istället. För mer info, pris och bokning.