Nattklubbar

Nattlivet i Las Vegas

Ett lika bra och stort nattliv som finns i Las Vegas hittar du inte någon annanstans i världen. Inom ett par kilometer på Las Vegas Strip finns ett väldigt stort utbud av nattklubbar och barer. Det har satsats ordentligt, nattklubbarna är lyxiga, glamorösa och unikt utformade. Vanligtvis har de lyxigaste hotellen även de bästa och populäraste klubbarna.

Gå inte ut för sent

Det är inte alltid så lätt att veta vilken nattklubb man ska välja så missa därför inte vår topp-lista längre här på sidan. En nackdel med vissa av dessa nattklubbar är att långa köer kan uppstå, speciellt helger och högtider som är lite större än vanligt i USA. Ett av de bästa tipsen är att inte gå ut för sent!

Feststad

Väldigt många av Las Vegas besökare reser hit för att festa. Det verkar dessutom ha ökat de senaste åren då ungdomar erbjuds paketpris på flyg och hotell till förmånliga priser. Det ökade trycket på nattklubbarna har gjort att flera nya klubbar har öppnat, även på casino som funnits ganska länge.

Tips

Det finns en del saker att tänka på när man ska gå ut i Las Vegas för inte riskera att hamna i en lång kö eller betala onödigt mycket inträde. Missa inte avsnittet info & tips där vi berättar mer om klädkoder, när man ska gå ut, när klubbarna har öppet, gästlistor, VIP-kuponger, VIP-bord och hur man tar sig in på klubben smidigast och billigast. Alltså de bästa tipsen för en lyckad Las Vegas-kväll!

De bästa nattklubbarna i Las Vegas

XS – Encore
Marquee – The Cosmopolitan
Omnia – Caesars Palace
Tao – The Venetian
The Bank – Bellagio

Andra nattklubbar

Las Vegas är fullt av nattklubbar så även om de inte är med på vår topp-lista så kan de absolut vara värd att prova!

Dansgolvet på LAX, Luxor i Las Vegas

Nattklubben The Bank på Belligo i Las VegasNattklubben Studio 54 på MGM Grand i Las VegasNattklubben Lax på pyramiden Luxor i Las Vegas