Shopping

Stora köpcentra

Las Vegas är inte speciellt känt för sin shopping. Den ska dock inte underskattas,
här finns shopping i världsklass! Galleriorna är bland de största i världen och det finns två stora märkesoutlets där utbudet är stort och priserna låga. Vi har riktat in oss på att skriva om tre utvalda gallerior som samtliga ligger på strippen.

Las Vegas Fashion Show Mall galleria
Shopping klädesaffär Las Vegas

Stora outlets

Det finns två stora
outlets , Las Vegas Premium Outlet och Las Vegas Outlet Center, de ligger tyvärr inte inom gångavstånd från strippen utan de befinner sig ett par kilometer därifrån. Norr om strippen ligger Las Vegas Premium Outlet, hit åker vi varje gång för att fylla ut våra garderober. Om ni har en hyrbil går det bra att köra ut här annars är det smidigast att ta en taxi. Las Vegas Outlet Center ligger söder om strippen. Läs mer under
outlets.

Souvenirer

Det finns många souveniraffärer och de hittas oftast i någon av de olika galleriorna. Las Vegas har världens största butik av detta slag, World’s Largest Gift Shop, som finns på norra strippen i närheten av Stratosphere Tower. Om du vill ha en souvenir med dig hem så hittar du garanterat den här, tyvärr är namnet på affären roligare än innehållet i den.