Restauranger

Stort utbud

Det finns naturligtvis massvis av restauranger i Las Vegas, från billiga som Subway till väldigt dyra såsom restauranger med Michelin-stjärnor. Det hade varit omöjligt att recensera alla, här kommer ett litet axplock av restauranger som enligt oss förtjänar ett omnämnande.

Osaka

Osaka ligger på Sahara Avenue, en bit utanför Las Vegas Strip. Det är en sushi-restaurang med japansk inredning. Sushin är helt otroligt god, bättre än vi någonsin smakat. De har mycket att välja på och i jämförelse med Sverige är det billigt. Åk hit om du vill äta god sushi helt enkelt.

Osaka (lasvegas-sushi.com)

Top of the world

Högt upp i Stratospheres torn finns Top of the World med en roterande matsal. Utsikten över Las Vegas är naturligtvis oslagbar och på en måltid hinner man med ett helt varv. Servicen är väldigt bra, men smakar det så kostar det. Räkna med minst $50 + dricks för en huvudrätt. Mycket gott såklart. Reservation rekommenderas.

T&T

T&T är en restaurang på Luxor med mexikansk mat. Gott och prisvärt! Ligger inuti pyramiden på andra våningen vid box office.

DJT

DJT är en fin restaurang på Trump. När vi bodde där hade de ett mycket bra erbjudande på en trerättersmeny för bara $30, väldigt mycket för pengarna. Ring dit och se efter om det finns något liknande när ni är där.

DJT (trumplasvegashotel.com)

Ett blogginlägg om vårt besök på DJT.

Mon Ami Gabi

Den här franska restaurangen finns hos Paris Las Vegas. Mon Ami Gabi serverar god enkel fransk mat relativt billigt. Det finns servering både inomhus och utomhus och de har olika reservationslistor. Utomhusserveringen har en fin utsikt över Bellagiofontänen, även om trafiken från strippen är relativt nära. Reservation är i princip ett måste här, räkna med minst 45 minuter på väntlistan annars.

Joël Robuchon

Den enda restaurangen med tre stjärnor i Michelin-guiden i Las Vegas, den finns på MGM Grand. Kavaj är ett måste, men det går att låna en. Avsmakningsmeny finns på restaurangen bredvid som har en Michelin-stjärna.

Room-service vid pokerborden

Ett sista tips är att det oftast går det att beställa roomservice vid pokerborden. På de femstjärniga hotellen är maten mycket bra och om man spelar en del får man maten gratis (exkl. dricks) genom comp points.