Utflykter & aktiviteter i Las Vegas

Det går som sagt att göra mycket annat än att spela om pengar i Las Vegas. Här berättar vi om några aktiviteter som är värda att göra på din resa.

Bästsäljande aktiviteter

Följande aktiviteter är de bäst säljande utomhusaktiviteterna runt Las Vegas. Gör åtminstone en!

Lake Mead

Vår favoritutflykt är att ta en hyrbil till Lake Mead, hyra en motorbåt och åka vattenskidor och wakeboard. På en resa till Las Vegas på sommaren gjorde vi det till och med två gånger. Det varma klimatet och det lugna vatten som en sjö innebär gör Lake Mead perfekt för vattenaktiviteter. Det finns faktiskt till och med kryssningar på Lake Mead.

Wakeboard på Lake Mead i Las Vegas   Joel testar maskingevär i Las Vegas Gun Store

Naturupplevelser

Las Vegas har fantastiska naturupplevelser. Vi rekommenderar Valley of Fire, speciellt om man är intresserad av hiking. Annars är den mest kända naturupplevelsen naturligtvis Grand Canyon. Åk dit antingen med helikopter eller bil. Vill ni inte missa en helikoptertur men kan tänka er att köra bil till Grand Canyon rekommenderar vi att ta en helikopterflygning över staden vid skymning eller i mörker. För att krydda Grand Canyon-resan, hyr en Dodge Viper eller annan sportbil!

Skjut vapen eller prova baseball

En annan rolig utflykt är Las Vegas Gun Store, där man kan testskjuta diverse vapen. Vill man spela baseball istället kan det vara kul att prova en batting cage, det är betydligt billigare också.

Utflykt Grand Canyon med en helikopterflygning i Arizona från Las Vegas   Bilutflyk med Dodge Viper till sevärdheten Grand Canyon i Arizona

ATV fyrhjuling i öknen Las Vegas   Dune/Beach  buggy tur i ökensand Las Vegas

Las Vegas toursLas Vegas eventyr