I Vegas igen!

Hej igen!

Det var ett tag sedan det var en reseskildring här men nu är det dags igen! Efter att ha spenderat tre fantastiska veckor i Sydamerika har jag nu anlänt i Vegas. Mål för den här vistelsen är att spela mycket poker (och kanske lite högre än vad jag brukar göra), förhoppningsvis flyga med Zero G (bara vi lyckas fixa med betalningen) och jag hoppas vi hinner med en utflykt till Grand Canyon lite senare i månaden.

Jag kom i fredags och vi har redan hunnit med över 20 timmars poker. Igår satt både Joel och och jag och spelade 10/20 på Bellagio när en rätt kul incident inträffade. Joel hade redan irriterat en spelare genom att spela en hand väldigt aggressivt för att sedan på river träffa tvåpar och få in en stor bet. Den här killen lyckas sen i sin tur tilta (irritera) en annan spelare genom att syna en all-in med T-8 i hjärter och vinna. Efter lite snack om hur dum i huvudet han var som synade så fick han nog och sa någon som “I’ll play you HU right now, let’s go”. Hela bordet hade suttit och fnissat lite innan men detta fick alla att skratta rejält. Ingen trodde det skulle hända men några minuter senare hade de startat ett eget bord där de spelade HU (en-mot-en). Det fanns en väldigt dålig spelare på bordet som de alltså gick ifrån bara för att de var tiltade på varandra. Det var svårt att sluta skratta faktiskt 🙂

På lördag flyger Zero G här i Las Vegas. Det är ett flygplan som simulerar tyngdlöshet genom att flyga i paraboler (se här hur det fungerar). Det vill säga rejält uppåt och sedan rejält neråt för att man ska hamna i fritt fall. Det är något jag velat göra länge och det hade verkligen varit fantastiskt att få uppleva det på lördag. Tyvärr har vi lite problem med kreditkorten just nu men jag hoppas vi kan ordna upp det imorgon. Så länge får ni njuta av ett youtube-klipp över en flyning.

/Emil

1 Comment on I Vegas igen!

  1. Ser ju rätt härligt ut faktiskt !

Comments are closed.