Om oss

Två bröder

Vi är två bröder som älskar Las Vegas. Vi har varit där väldigt mycket, både korta och långa resor och nu vill vi dela med oss av alla erfarenheter. Förutom att roa oss med shower, god mat och diverse äventyr har vi spelat mycket poker på våra resor i Las Vegas. Vi har båda två vunnit pengar i WSOP (poker-VM).

Namn: Joel Gunnarsson

Ålder: 30 år
Titel: Pokerspelare
Kuriosa: Har försörjt sig på poker senaste åren. Har spelat flera olika WSOP-events, en tionde plats är den bästa placeringen. Reser runt mycket i världen, oftast mellan tre och sex månader om året. Las Vegas är favoritresmålet som besöks flera gång per år. Sportar mycket, speciellt fotboll.

Namn: Emil Gunnarsson

Ålder: 31 åring
Titel: Fysiker och pokerspelare
Kuriosa: Försöjde sig under stora delar av utbildningen med att spela blackjack online genom att utnyttja casinonas bonusar. Tog helikoptercertifikat hösten 2009. Har spelat två WSOP-events och tagit pengaplacering båda gångerna. Spelar mycket squash och tennis.

Sten, sax, påse

Om någon undrar hur vi bestämde vem skulle få ligger överst här så bestämdes det naturligtvis med “Sten, sax, påse”. Vi rekommenderar att spela det om allt möjligt, till exempel om vi vem som ger dricks till taxichaffören, vem som betalar middagen eller om ni är riktiga high-rollers: vem betalar nästa Las Vegas-resa?