Vårt hus i Las Vegas

Det är sommar i Las vegas och vi har ett amerikansk gäng som bor där hela juni. Från mitten av Juli är huset ledigt, håll utkik efter sista-minuten priser!

Tyvärr orkade en av våra två air conditioner i huset inte längre och vi fick därför skicka dit en reparatör. Det tog mindre än 1 timme för dem att komma till huset för att undersöka den. En air condition i Las Vegas har det ganska tufft nu på sommaren då det oftast är ca 40 grader varmt och sol…
Reparatören ringde sedan upp mig och säger att kompressorn är sönder, den går inte att laga och måste bytas. Det lät ju mindre bra, men ändå skönt att det bara var en del som skulle bytas och sen skulle allt vara bra igen! Priset för att byta den skulle då vara 2000 dollar… men jag kunde även byta ut hela enheten där ute och det skulle då kosta 3000 dollar. Inte riktigt vad jag hade hoppats på. Efter ett tags överläggning så blev det en ny enhet med 5 års garanti!

Andra husnyheter är att där nu även är kabel-tv i huset med ca 200 kanaler. Vi valde det minsta kanalpaketet…Undra hur stort Large är 🙂

Om någon är intresserad av att hyra huset, ta en titt här -> Hyr ett hus i Las Vegas (Bilderna på sovrummen är inte riktigt uppdaterade då et saknas möbler på bilderna)

Las Vegas hus väder