Utflykter med hyrbil

Bilutflykt från Las Vegas till Zion i Utah

Många som besöker Las Vegas kommer med bil och är på en roadtrip i västra USA. De vanligaste städerna som besöks är San Francisco, Los Angeles, San Diego och Las Vegas.

Nationalparker

Runt om Las Vegas finns det många trevliga nationalparker. Den största, mest kända är Grand Canyon. Att se detta naturverk från luften är mycket populärt då man får se lite mer och man får även landa nere i Grand Canyon. Det går även bra att köra hit, då rekommenderar vi södra Grand Canyon där vyerna är lite bättre. Läs mer om, Las Vegas till Grand Canyon. Förutom Grand Canyon finns det Red Rock Canyon och Valley of Fire som båda ligger ganska nära Las Vegas.

Utah
Norr om Las Vegas ligger Utah och där finns ytterligare ett stort utbud med underbara parker, de mest kända är Bruce Canyon och Zion. För mer info om deras enorma utbud besök, National Park Service hemsida om alla parker i Utah

Lake mead

På sommaren är Lake Mead ett mycket trevligt utflyktsmål, speciellt om ni gillar vattenaktiviteter. Även för familjen är detta en underbar sjö att spendera en dag på men en speedbåt eller en långsam familjebåt. För mer info om Lake Mead.

Hyrbil i Las Vegas

De flesta av dessa utflykter kräver en hyrbil. Det bästa är att hyra bil på flygplatsen i Las Vegas, men även kring Las Vegas Strip finns det flera uthyrare, dock till ett lite högre pris. För fler tips om att hyra bil i Las Vegas.

Allmänna hyrbilstips

Om du planerar en längre roadtrip, har funderingar kring försäkringsregler, envägshyra med mera. Besök då Hyrbil24.se. Där finns all hyrbilsinfo och tips som behövs.