Mat på DJT

Fredagen blev en ganska lugn dag. Efter frukosten på Trumps restaurang tog vi någon timme vid poolen och därefter lite träning på gymmet. Jag tog också kontakt med så kallade “rental programs” på MGM Signature. Mer om det någon annan dag.

På kvällen bestämde vi oss för att prova restaurangen DJT Las Vegas här på Trump. De hade ett erbjudande på trerättersmeny för $30 (vilket blir $40 med skatt och dricks). Det var verkligen fin mat och bra service, så det var mycket för pengarna. Åtminstone om man inte gör som jag och beställer in en spring water istället för tap water. Det blev $12 extra…Jag borde ha lärt mig från frukosten då jag frågade om de hade “freshly squeezed orange juice”. Det blev inte så billigt heller.

DJT Las Vegas

Här satt vi och åt middagen.

Trumps hotell i Las Vegas

Nu har vi lämnat Trump International hotell.

Därefter gick jag till Wynn för att spela poker och Joel åkte till Aria för att spela. Fick ihop en fem timmars spel och var rätt nöjd att vi blev shorthanded (vi var fyra spelare kvar) vid halv två på natten. De andra uppskattade inte det lika mycket, bordet bröts och jag gick hem för att sova. Måste jobba på att hålla mig vaken lite längre i natt.

Ikväll blir det sushi-buffé på Planet Hollywood. Vi har checkat in på Aria nu så det är nära.