Hemma igen

Efter en mindre trevlig (fullbokad och försenad) flygning från Las Vegas var man hemma i kylan igen. Sista dagarna med våra gäster var väldigt trevliga och vi hann med två shower inkl. restaurangbesök. Först såg vi “V: The Ultimate Variety Show“, vi valde VIP-biljetter eftersom vi inte ville köa för att få välja sittplatser och dessutom ingick en middag i priset. Mycket bra värde måste jag säga! 🙂 Middagen var förvånansvärt fin (åt precis utanför theatern, man fick välja på tre restauranger). Showen var en blandning av massa uppträdanade och några av dem var riktigt bra.

Den andra kvällen åt vi på Mon Ami Gabi som finns på hotellet Paris Las Vegas och det var fantastiskt gott, de hade fyra fiskrätter och vi tog varsin. Vi har rekommenderat den restaurangen på hemsidan och det är verkligen bra mat för ett rimligt pris. Man får inte glömma att reservera bara…Därefter gick vi till Aria för att se Viva ELVIS med Cirque du Soleil. Som vanligt med dem var det en bra show, det bästa tyckte jag var när akrobater klädda som superhjältar hoppade trampoliner (hur de fick in det här i en Elvis-show får ni klura på).

Sista tre dagarna blev det mycket poker med en hel del tur och lyckades faktiskt undvika min första Vegas-resa med förlust. Men det var mer tur än skicklighet…

Inom några dagar ska jag lägga upp nya bilder på huset!

(Nedan är en bild på en plastväxt som transporterades igenom Bellagio för att sättas upp i deras utställning som varieras med säsongerna).