Resor till Las Vegas

Las Vegas resor

Här hittar du våra tips på hur du bokar en Las Vegas-resa på bästa och billigast sätt! Vår erfarenhet efter alla våra Las Vegas resor och andra resor världen över gör att tipsen håller mycket hög kvalité! Har ni några övriga frågor så ställ gärna en fråga i vårt forum!

Las Vegas resor till the strip

Boka resa till Las Vegas

Det finns ett par olika alternativ att boka din resa på, nedan kan du läsa om vilka alternativ som finns och passar dina önskemål. De saker som man bör ha bokat innan avresa är flyg, hotell och hyrbil (om man ska ha det). Det är även bra att boka dagsturer och shower innan, speciellt de mest populära som kan ta slut.

new-york-las-vegas-strip-resa.jpg

Flygresor tur och retur Las Vegas

Det billigaste flygalternativet är helt enkelt att boka en tur och returbiljett till Las Vegas. Flygresor.se söker igenom mer eller mindre alla möjliga alternativ på flyg. Ett tips är att ändra restiden för att inte behöva gå igenom de flygresor som tar mest tid. Vi rekommenderar att välja en flygresa med bara en mellanlandning. Är ni sent ute med bokning av flygresa och vill åka på populära dagar kan det behövas en extra mellanlandning för att få ett bra pris. Det går även bra att boka via flygbolagets egen hemsida efter att man hittat det bästa alternativet. För den som vill ha ombokningsbara biljetter är bolagets egna webbsida bästa valet.

Las Vegas resor flyg

Hotellbokningar

Det bästa är att boka hotell ganska tidigt. Prisgaranti gäller på alla hotellbokningar fram till hotellets tidsgräns för avbokning. Det kan alltså aldrig skada att boka tidigt, skulle det komma upp något bättre erbjudande får man pengar tillbaka.

Att boka hotell på plats vid ankomst är sällan ett problem då hotellen nästan alltid har platser över men risken att få betala ett överpris är stor! Hotellen har nästan alltid högre priser om ni bara dyker upp och vill ha ett rum för natten. För bästa pris, boka innan. Vi rekommenderar att boka hotell via [SE]. Där ingår prisgaranti och gratis avbokning.

Paketresor

Paketresor är överlag ett populärt sätt att resa på. Tyvärr finns det inga charterplan till Las Vegas och därmed inga bra paketresor. Som det ser ut nu måste man alltid flyga reguljärt och då påverkas inte priserna om du bokar hotell på samma gång. De paket som till exempel Ving, Travelpartner, mrjet erbjuder är alltid reguljärflyg med hotell. För att få fram ett billigt pris har de ofta valt billiga och dåliga hotell. Enligt Ving är deras små tre-stjärniga hotell utan pool och långt ifrån strippen det mest populära hotellet i Las Vegas, vilket naturligtvis inte är sant. Därför bör ni se upp vad det är de olika resebolagen erbjuder! Priserna de får fram är helt enkelt en vanlig flygbokning och hotellbokning. Ibland även till högre priser även fast de skriver ”Spara 1000kr”.

Hyrbil

Sök hyrbil här och välj en bil som passar. Det är inte alltid bäst att ta den billigaste hyrbilen eftersom det ingår försäkring hos vissa. Jämför några olika alternativ och välj det du tycker verkar bäst. Väljer du ett utan försäkring så kommer du att få möjlighet att lägga till detta på plats.

Shower och dagsutflykter

Missa inte att boka någon show och utflykt. Att flyga helikopter till Grand Canyon är ett populärt val. För att få bästa pris och inte riskera att touren blir full bör ni förhandsboka. Följ länken här för garanterat bästa pris. En annan fördel med att ha det bokat är att slippa spendera tid på sin resa för att leta efter prisvärda biljetter. Förhandsboka därför några saker och få mer tid och pengar över till annat! Boka här.

Många sidor säger att de erbjuder bra och billiga resor till Las Vegas. Sådana påstående bör kontrolleras, de är inte alltid så ärliga! Missa inte att läsa vår reseguide innan resan. Trevlig resa!