Vegas baby!

Ni kan lugnt luta er tillbaka och förbereda er på läsning om annat än återbetalning på craps, genomgång av poker-standarden på Wynn eller var the big fishes finns i Vegas. Här kommer ett högst opokeraktigt inlägg signerat mig!

Hela crewn är samlad i Las Vegas sedan i onsdags och Vegas levererar=). Huset är helt grymt och poolen har använts flitigt och även lite spel på tennisbanorna har det blivit.

Jetlagen sa att vi skulle upp redan vid 06.00 i torsdags morse. Vi begav oss ut till Lake Mead med stora förhoppningar om 360-graders svängar på vattenskidor. Emil kom turligt nog upp direkt, vilket ju som ni vet inte har hänt innan. Laddad till tusan med adrenalin skriker jag ”Kör!” till The driver och kommer upp direkt (Gör ett glädjeskutt inombords och tänker ”Livet är allt bra gött”) Boom! Rejäl framåtvikt och sälen framåt gör att jag sväljer nog en hel liter vatten! Men men på det igen… Trots många försök och kallsupar efter varandra, jäkligt skoj! Körde bort och kollade på Hoover Dam också. Mäktigt.

Blev även ett besök på Las Vegas Premium Outlet North och för mig som inte varit där innan var det riktigt bra shopping! Hann in och köpte löparskor. Vi lär åka dit igen efter roadtripen. På The Cosmopolitan åt vi buffé första dagen också. Buffé of the year! Favoriterna var tryffelpotatisgratäng och vattenmelon gaszpacho. För mig som är redig sweet-lover säger jag chokladdoppade jordgubbar och mangoparfait. Våra grannar på buffén var en asiat-familj där de tre barnen sitter med sina nintendo i en hand, den andra håller de gaffeln i och ”lassar” in mat.

Igår blev det hiking. Vi åkte ut till Red Rock, och kände att en 3,5 hours walk inga problem (Trots att en av oss var redigt förkyld). Riktigt laddade var vi och satte igång. Bra hike fastän vi varken såg några wild horses, donkeys eller rattle snakes. Efter hajken var vi lagom slitna och körde in till Whole Foods Market. Det rekommenderar jag verkligen. Mycket ekologiskt och lite dyrare än normalt men gott! Två av oss tog en lunchbuffe-ish, där man kunde plocka allt från underbara sallader och såser till färsk frukt. 7.99 per pound var det värt. Väntar fortfarande på att vi ska köra in om ”Trader Joes” en annan mataffär som jag älskar.

La Revé fick fint besök av oss på Wynn igår. Grym! Tror vi såg ett 25-40m hopp, osikterna går isär om höjden ner till poolen. Kvällen avslutades på Rios nattklubb Voodoo på 51:en våningen där vi fick shaka ass, innan regnet sa att vi skulle bege oss hemåt i Vegas-natten.

Idag är Emil handyman och fixar AC:n i huset. Vi andra har horisontalläge och laddar inför roadtripen imorgon. Vi klagar inte!

Christine

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Vegas baby!”

  1. Joel skriver:

    Bra inlägg Christine!

    Blir lite avis, det hade varit riktigt skoj att vara med er där nu!
    Ha en trevlig road trip!!

  2. Carina skriver:

    Det går ju inte annat än att längta tillbaka dit! Du måste verkligen se till att få en dag till på Outleten! Om ni besöker Valley of Fire missa inte Piff och Puff-ekorrarna, de är helt underbart söta! Ha en härlig road trip!

Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com