Roadtrip-planering

Nu börjar det närma sig avresa till Las Vegas (15 augusti)! Fram till dess kommer jag förhoppningsvis orka med spela en hel del onlinepoker, åtminstone på nätterna närmare avresan då jag ställer om min dygnsrytm.

Vi tänkte börja med fyra nätter i huset. En kompis är med oss i drygt en vecka först så vi får ta chansen de första dagarna och åka till Lake Mead för lite vattenskidor/wakeboard. Känns tveksamt göra det bara två personer, då måste ju en person både styra båten och hålla koll på den som åker skidorna. Dessutom är det Christines första gång att köra en powerboat…

Den 19 augusti bär det i alla fall av på roadtrip med Death Valley, Yosemite, Napa Valley och San Francisco som inplanerade stopp. Funderade första på att åka till Sequoia också men det blir en rätt lång omväg och det ska finnas stora fina träd i Yosemite också. I Yosemite blir det lite vandring och förhoppningsvis cykling och i Napa Valley vinprovning såklart. I San Franciso hoppas jag på en Segway tour men det verkar som mina resekamrater hellre cyklar. Vi får se! :)

Emil

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Roadtrip-planering”

  1. Christine skriver:

    Vegas baby! :)

  2. Fredrik skriver:

    Ni hittar ett par stora sequoias vid södra infarten till Yosemity som heter Mariposa.

Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com