Poker i sommar

Som jag berättat tidigare blir det en hel del poker online (se t.ex. pokerspel.org för tips) i sommar. Juni har börjat bra och motståndet har varit oväntat svagt. Verkar finnas bra värde för en avdankad HU-spelare :)

Min strategi är att spela på så högt som möjligt där jag fortfarande krossar motståndet och där det finns tillräckligt med action. Det har större betydelse nuförtiden än för några år sedan. Förr kunde jag spela mycket högre eftersom de jag mötte var så katastrofalt dåliga och det fanns gott om sådana spelare. Numera kan de flesta de grundläggande koncepten, och på högre nivåer är motståndet så starkt att det krävs mycket händer för att jämna ut swingsen.

På högre nivåer är generellt ens fördel mindre och variansen större. Jag tar hellre tolv raka vinstmånader än 8 vinstmånader/4 förlustmånader även om jag i snitt skulle vinna 50% mer på högre nivåer vilket gör att jag gått ner i nivå lite.

I maj var jag några gånger på Casino Cosmopol i Malmö för att se hur värdet där var. Tyvärr spelas det ofta inte högre än 20/20 kr och eftersom värdet online hittills varit bra kommer jag troligtvis inte åka dit mer på ett tag. Om inte det startas ett Dealer’s Choice med crazy pineapple! Då är där på studs, hör av er om ni är intresserade av att starta upp ett sådant spel. Det verkar väldigt kul att spela (bara spelat det en gång i en turnering) och jag har inte hittat något ställe på nätet där man kan spela det.

Emil

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com