En sommar utan Vegas :(

Denna sommaren blir det ingen Las Vegas resa för min del, vilket jag börjar känna nu att det är lite trist. Jag spenderade förvisso 3 månader där i vintras och kommer att åker dit när fotbollssäsongen slutar, men sommar i Vegas är lite utöver det vanliga :) Tur är att det kommer fler!

I Las Vegas har nu sommaren kommit på riktigt med temperatuer på nära 40 grader dagligen och årliga poker-VM har startat. (WSOP), där för övrigt en svensk kom på andra plats idag (event 4).

Emil har planerat ett besök i augusti månad. Jag hoppas att jag kan övertala han att även åka dit i höst. Vi får väl se hur det går…


Both comments and pings are currently closed.

One Response to “En sommar utan Vegas :(”

  1. Anders skriver:

    Jag var i Las vegas förra sommaren, ska inte dit i år. Jag saknar också det!!!

Uses wordpress plugins developed by www.wpdevelop.com